Skal vi kontakte dig? Vi vil altid gerne snakke med dig!
Ring 719 99 719

Oftest er firmaets Facebook-side oprettet af en medarbejder fra dennes Facebook-profil – og måske har et par andre medarbejdere også administrative rettigheder fra deres Facebook-profil. Men hvad den dag, de forlader firmaet? Hvem styrer så jeres Facebook-side? Med Facebook Business Manager kan du tage kontrollen en gang for alle og få bedre overblik over de muligheder, Facebook giver for at gøre opmærksom på jeres firma på Facebook.

Facebook Business Manager gør det muligt at oprette en firmakonto på Facebook, hvorfra du kan styre alle jeres Facebook-sider, jeres annoncekonti, Facebook pixels, apps, produkt-feeds og så videre. Kort sagt kan du samle hele kontrollen med firmaets Facebook-tilstedeværelsen på et og samme sted, uden at adgangen er knyttet til en ansats Facebook-konto.

Samtidig får du et bedre overblik over de mange muligheder, Facebook og Instagram giver for at promovere og skabe awareness omkring jeres firma. Alt bliver meget nemmere og mere overskueligt, og du slipper for at skulle hoppe rundt mellem en forskellige webadresser, for at passe de forskellige muligheder som I anvender.

Sådan opretter du en forretningskonto på Facebook

Alt hvad du skal gøre, er at oprette en konto på http://business.facebook.com/. Start med at give kontoen et navn og angiv så dit fornavn, efternavn og din arbejdsmail.

opret1

opret2

Klik på Afslut-knappen. Så er kontoen oprettet og du kan nu enten anmode om at overtage en eksisterende Facebook-side, en eksisterende Facebook-annoncekonto og så videre eller oprette nye sider og konti, hvis jeres firma aldrig har haft en profil på Facebook før.

Samtidig får du samlet mulighederne for at tilknytte produkt-feeds, styre jeres Facebook apps og jeres Instagram-profil på et og samme sted. Det er ganske genialt.

Styr hvem der har administrative rettigheder

Det er også fra Facebook Business Manager, du kan styre, hvilke medarbejdere der har administrative rettigheder over firmaets sider, annoncekonti etc. Klik på Personer i administrationsværktøjet og inviter de medarbejdere, der skal have adgang til firmaets Facebook-enheder. Vælg om de enkelte medarbejdere skal have administrative rettigheder til alt eller bare til at poste på jeres Facebook-sider og håndtere annoncer på jeres annoncekonti.

FACEBOOK-BUSINESS-MANAGER-hjaelp-100

Annoncekonti, pixels og apps

Fra Facebook Business Manager kan du som sagt også styre jeres annoncekonti på Facebook, jeres forskellige Facebook-apps og jeres Facebook pixels. Det kræver bare, at du enten opretter, gør krav på eller anmoder om at få adgang til de pågældende elementer.

Har I ikke allerede annoncekonti og så videre, klikker du på Opret-knappen i de forskellige kategorier. Har I allerede f.eks. annoncekonti eller apps, kan du gøre krav på dem og derved overtage kontrollen med dem fra den medarbejder, der sidder med dem i dag.

Skal du administrere annoncekonti og så videre for en af jeres kunder, samarbejdspartere eller lignende, kan du også anmode om at få adgang til disse konti og på den måde få dem samlet i firmaets Facebook Business Manager.

muligheder

Produktkataloger

En sidste spændende mulighed vi lige vil nævne i denne sammenhæng, er muligheden for at oprette produkt feeds til brug for dynamisk annoncering på Facebook. Derved kan du automatisere overførelsen af alle jeres eller udvalgte produkter inkl. produktbeskrivelse, billeder, priser og information om, hvorvidt produktet er på lager med videre. Derved er du sikker på, at alle oplysninger altid er opdateret i jeres dynamiske Facebook-annoncer.

Med Facebook Business Manager bliver denne mulighed mere synlig og dermed sikkert også mere brugt. Men det kræver lidt opsætning på jeres webshop, for at det kan fungere. Men det kan vi hjælpe med.

Skal du have hjælp til Facebook Business Manager

Skal jeres firma have hjælp til at komme i gang med Facebook Business Manager, så I kan overtage kontrollen med alle jeres firmas Facebook-aktiviteter og få et bedre overblik over, hvilke muligheder I har?

Så giv os et ring, send en mail eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan give jer en byroco-oplevelse med jeres firmas Facebook-tilstedeværelse.