Skal vi kontakte dig? Vi vil altid gerne snakke med dig!
Ring 719 99 719

Sælge mere online med en marketing workshop

Med en skræddersyet workshop med Byro & Co bliver du klædt ordentlig på til at sælge mere online. Så kan konkurrenterne få baghjul og du kan komme til tops i søgeresultaterne.

Har du brug for lidt indsigt og en hjælpende hånd til, hvordan du

  • Kommer til at sælge mere online
  • Kommer før konkurrenterne i søgeresultaterne
  • Fastholder dine kunder og
  • Får styr på konkurrenterne

Så bestil en workshop med online marketing eksperterne fra Byro & Co. Workshoppen tager en halv dags tid, og kan foregå hos os eller jer. Før workshoppen tager vi en snak om de konkrete problemstillinger, I måske allerede har spottet og vi laver en analyse af jeres hjemmeside og eventuelle webshop, så vi ved, hvad det er for emner, vi skal klæde jer bedre på indenfor.

Det kunne f.eks. være:

Workshoppen bygges naturligvis, så den dækker netop jeres behov. Så der kan også være mange andre emner, vi kommer ind på.

Få et fælles udgangspunkt

Uanset om det er os, jer selv eller et andet bureau, der skal arbejde videre med vedligeholdelsen af jeres side og jeres online marketing, så er der behov for, at alle har et fælles udgangspunkt, har den nødvendige viden og en plan at gå frem efter.

Det får I med en skræddersyet workshop med os. Den samler trådene, giver jer den fornødne indsigt og de nødvendige værktøjer til at få succes online inden for netop jeres markedssegment.

I bliver også klædt bedre på til at træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter og til at komme hurtigere i mål med de projekter, I sætter i gang.

Så med en skræddersyet workshop med Byro & Co er du sikker på fremgang og større omsætning online.

Kontakt os og høre nærmere om, hvordan du, dit team og din webshop eller hjemmeside får en BYROCO oplevelse med online marketing.