Skal vi kontakte dig? Vi vil altid gerne snakke med dig!
Ring 719 99 719

Der findes masser af SEO-bureauer i Kolding, som gerne vil hjælpe dig med at få din hjemmeside eller webshop til tops i Google. Men alligevel kan der være rigtig gode grunde til at søge længere mod syd, hvis du vil have et SEO-bureau med den rette holistiske tilgang til søgemaskineoptimering. Det leverer vi allerede til flere andre kunder i Kolding og omegn.

Med holistisk tilgang mener vi et SEO-bureau der tager hensyn til samtlige af de lidt over 200 parametre, som Google og de andre søgemaskiner benytter, når de skal vurdere, hvor en given side fra jeres website eller webshop skal indplaceres i søgeresultaterne. Skal du gøre dig håb om, at få dine sider så højt op i søgeresultaterne som muligt, skal de mange forskellige parametre nemlig være optimeret så godt som muligt – hver gang!

De hurtige resultater varer sjældent evigt

Det kræver stor viden af det SEO-bureau, du har valgt som samarbejdspartner. For i dag er søgemaskineoptimering ikke bare et spørgsmål om at få skrevet søgeordene tit nok i teksten på siden. Google har fokus på alle parametre ved din hjemmeside eller webshop. Også de mere tekniske som indlæsningshastighed, mobilvenlighed og sikre forbindelse.

Det er især den tekniske side af sagen, de fleste SEO-bureauer ikke har godt nok fat i. Men også nogle af de mere spidsfindige indholdsparametre som duplicate content og rigtig opmærkning af billeder, glemmer mange bureauer at få med.

Så møder du et bureau, der lover dig hurtige resultater ved kun at optimere på nogle få, ”gyldne parametre”, kan du roligt regne med, at de hurtige stigninger i jeres placeringer, de måske nok kan give jer her og nu, meget hurtigt forsvinder igen. For har du glemt at optimere på alt, går der ikke længe, for Googles løftede pegefinger tvinger jer nedad i søgeresultaterne igen.

content marketing

SEO-bureauet står med ansvaret for jeres omsætning

Den slags arbejde er penge ud af vinduet for jer. Ikke kun når i skal betale fakturaen fra SEO-bureauet i Kolidng. Nej, det mærkes også på jeres omsætning.

For SEO-bureauets arbejde har direkte indflydelse på jeres omsætning på nettet. Husk på, at det kun er de øverste placeringer i søgeresultaterne, der tæller – kommer I længere ned, begynder det at kunne mærkes på indtjeningen.

Når vi som SEO-bureau får nye kunder i Kolding, ser vi det altid som en tillidserklæring. For hos os tager vi opgaven med at skabe bedre synlighed i søgeresultaterne for vores kunder alvorligt. Vi ved nemlig, at det er disse placeringer, der sikrer jer, at I når de omsætningsmål, I har sat jer.

Kig mod grænsen, når I skal finde et SEO-bureau i Kolding

Så vil I have en mere altomfavnende partner til jeres SEO-arbejde, bør I kigge længere mod syd. Faktisk skal I helt ned til grænsen ved Padborg, for at finde os. Her holder vi nemlig til rent fysisk.

Men internettet er jo opfundet. Så derfor er vi aldrig længere væk end en mail eller et Skype-opkald, hvis der er brug for et hurtigt møde. Vi kan også hurtigt være fremme og holde møde med jer rent fysisk i jeres lokaler i Kolding. For det tager os kun en lille times tid at komme frem – der er jo motorvej hele vejen.

Lad os sammen finde den rigtige vej for SEO-arbejdet i Kolding

Hver gang vi får nye kunder i vores SEO-bureau – uanset om de er fra Kolding eller andre steder i landet – starter vi altid med at se på, hvordan jeres sider er placeret i dag. Samtidig identificerer vi alle de faktorer – gode som dårlige – der er skyld i de placeringer, I har opnået indtil nu.

Dernæst tager vi en snak om jeres forretningsmål og hvad det er for kunder, I gerne vil tiltrække, samt hvad det er for produkter, ydelser og budskaber, I gerne vil findes på i søgemaskinerne.

Med den viden ved hånden lægger vi en plan, der kommer hele vejen rundt om alle de tekniske og indholdsmæssige parametre, samt sikrer jer relevante links til jeres hjemmeside – ikke fra tilfældige hjemmesider på nettet, men fra sider hvor jeres kunder og potentielle kunder kommer og som de har tillid til.

Med planen som det fælles omdrejningspunkt for vores samarbejde, går vi så i gang med at implementere de forskellige tiltag. Undervejs følger vi løbende op med rapporter og statusoversigter over den fremgang, vi har skabt for jeres sider.

For vi tror på gennemskuelighed, ærlighed og realistisk sans i samarbejdet med vores SEO-kunder i Kolding. Det giver det bedste grundlag for en langsigtet relation – og det er der brug for, hvis din hjemmeside eller din webshop skal til tops i søgeresultaterne og skal fastholde sine gode placeringer. Det handler nemlig ikke bare om at fikse det her og nu. Det kræver et kontinuerligt ryk.

Skal I bruge et rigtigt SEO-bureau i Kolding

Så skal I bruge et rigtigt SEO-bureau i Kolding, der ser det som sit vigtigste formål at skabe resultater for vores kunder frem for bare at øge vores egen omsætning? Så kontakt os allerede i dag og lad os give dig en BYROCO-oplevelse med SEO-arbejde. Det vil du og din onlineforretning ikke fortryde!