Skal vi kontakte dig? Vi vil altid gerne snakke med dig!
Ring 719 99 719

SEO i Vejle

Søger du efter SEO Vejle, er det sikkert fordi, du bor i Vejle og er på jagt efter et godt, stabilt og realistisk SEO bureau, der kan hjælpe dig med at få dine hjemmesider til tops i Google og de andre søgemaskiner. Det kan vi hjælpe dig med, ganske som vi hver dag hjælper mange andre kunder med SEO i Vejle.

Søgemaskineoptimering er et tillidsspørgsmål. For reelt set lægger du ansvaret for indtjeningen i din online-forretning i hænderne på det SEO-bureau, du sætter til at lave SEO-arbejdet på din hjemmeside. Er de ikke i stand til at sikre dig en langvarig placering på dine søgeord øverst i søgeresultaterne på Google, kommer du til at mærke det på indtjeningen.

Hovedparten af de klik du vil få fra søgeresultaterne, stammer nemlig fra de første fire placeringer på side 1. Selv om bureauet måske kortvarigt kan få dig helt der op, kræver det en målrettet og ihærdig indsats at blive ved med at holde dig deroppe. Her fejler mange og kommer med alle mulige dårlige undskyldninger for, hvad Google nu har ændret i deres parametre, så dine sider får dårligere placeringer.

Mange af bureauerne lover dig også omtale med links hjem til din hjemmeside fra et stort antal hjemmesider hver måned. Det sker oftest i form af artikler eller blogindlæg på andre hjemmesider. Problemet er blot, at disse sider oftest har så lav kvalitet set med Googles øjne eller er for irrelevante i forhold til jeres forretning, at de ender med at skade jeres placeringer i søgeresultaterne frem for at gavne dem.

Den slags SEO-arbejde ender kort sagt med at være penge ud af vinduet for jer – og gøre langvarig skade på jeres placeringer i søgemaskinerne.

Vælg et SEO-bureau der ligger syd for Vejle

Selv om du bor i Vejle, skal folk altså længere ud på landet med den slags metoder – og skal du have et godt, stabilt og realistisk SEO-bureau, skal du faktisk kigge lidt længere syd for byen. Her har vi til huse på tre kontorer i henholdsvis Aabenraa, Sønderborg og Padborg.

Vi arbejder allerede med SEO for flere kunder i Vejle, hvor vi har opnået gode placeringer og øget deres omsætning online på grund af vores mere holistiske og langsigtede tilgang til SEO.

Skal SEO-arbejdet gøres ordentligt, skal vi ikke kun skrue på nogle enkelte parametre. For Google ser på det helhedsindtryk, jeres hjemmeside og de sider der linker til den, giver Google. Det er også vigtigt, at den tekniske platform er i orden og at jeres hjemmeside svarer hurtigt. Netop teknikken er der mange af de andre SEO-bureauer, der fejler på.

seo

Vi holder gerne møde om SEO med jer i Vejle

Vi kommer gerne til Vejle og holder møde med jer om jeres SEO-strategi. Forud for mødet har vi naturligvis tjekket op på jeres hjemmeside og kan derfor give jer vores bud på, hvordan vi får løftet den højere op i søgeresultaterne.

Vi kigger også på, hvordan vi skaber en større synlighed for hjemmesiden generelt gennem målrettet brug af sociale medier og omtale i andre onlinemedier, der har relevans for jeres forretning. For det er derfra jeres kunder kommer – ikke alle mulige andre steder.

Sammen med jeres erfaringer og input snakker vi os frem til en plan, som vi så efter mødet i Vejle tager hjem og skriver jer et gratis, uforpligtende tilbud på. Vi er vant til langvarige kunderelationer, så vi tænker længere frem i tiden end mange andre bureauer – og det kommer oftest vores kunder til gode i form af bedre placeringer og mere trafik.

Så skal du have lavet ordentlig SEO-arbejde i Vejle, er det os I skal tale med!